Diensten
Linkedin

Detachering en Advies

advies FaiselIn diverse bedrijfsculturen variërend vanuit de (wegen)bouw, industrie, logistiek, zorg, etc. neemt veiligheid steeds meer een prominentere rol in door verschillende oorzaken waarbij er behoefte is ontstaan door bijvoorbeeld:

• Uw organisatie of bouwleider kan extra ondersteuning nodig hebben in het behalen van uw  (veiligheid)doelstellingen.

• Opdrachtgevers en uitvoerenden sturen meer vanuit projectteams en specifieke expertise tekort komen. Dit kan kortdurend maar ook voor een langere tijd zijn.

• Krappe planningen waarbij er meer activiteiten/bedrijven gelijktijdig op dezelfde plekken aan het werk gaan.

• Extra risico’s ontstaan met mogelijk ernstige gevolgen door diverse omstandigheden.

• Extra (externe) eigen controle als eigen stok achter de deur.

• 0-metingen uitvoeren om de daadwerkelijke status van uw bedrijf te bepalen.

 

Faisel Advies & Training BV helpt u graag om dit te realiseren en kan u een compleet KAM/veiligheid ondersteuning bieden waar nodig. Dit kan een individueel persoon of een compleet team zijn. Onze ingezette personen zullen pragmatisch werken waarbij V&G-, Kwaliteit- en Milieuplannen niet uit het oog verloren gaan.

 

In goed overleg met elkaar zetten wij een op maat gemaakt beheerssysteem op waarbij omschreven is hoe doelstellingen behaald gaan worden. Daarbij is rekening gehouden met het naleven/uitvoeren in de praktijk. Onze specialisten zullen niet realiseerbare- of conflicterende doelstellingen tijdens het uitvoeren (praktijk) herkennen en direct kenbaar maken. Belevingen van ‘theorie en praktijk verschillen van elkaar’ moeten voorkomen worden.

 

Wij ondersteunen KAM- en/of HSE-managers door experts te detacheren. Indien gewenste of soms zelfs om noodzakelijke redenen nemen wij uw totale KAM- en/of HSE-management op interim-basis over. Vooraf zullen wij in overleg met u een tijdsplanning maken voor de duur. Gedurende deze periode zullen wij zorgen dat de gewenste kennis en ervaring ingebed worden in uw organisatie. Conform onze afspraak zullen uw medewerkers zelf instaat zijn om het geheel te dragen.