Detachering & Advies

Veiligheid speelt een grote rol.

In diverse bedrijfsculturen variërend vanuit de bouw, industrie, logistiek, zorg, etc. neemt veiligheid steeds meer een prominentere rol in. Verschillende oorzaken waarbij er behoefte is ontstaan door bijvoorbeeld;

Ondersteuning

Uw organisatie of bouwleider kan extra ondersteuning nodig hebben in het behalen van uw (veiligheid) doelstellingen.

Tekort aan expertise

Opdrachtgevers en uitvoerenden sturen meer vanuit projectteams en specifieke (ingehuurde) expertises. Kortdurend of voor een langere periode.

Slechte planning

Krappe planningen waarbij er meer activiteiten/bedrijven gelijktijdig op dezelfde plekken aan het werk gaan.

Onnodige risico's

Extra risico’s ontstaan met mogelijk ernstige gevolgen door diverse omstandigheden.

Controles/Coaching

Extra (externe) eigen controle als eigen stok achter de deur.

Waar staat u?

0-metingen uitvoeren om de daadwerkelijke status van uw bedrijf te bepalen.

De beleving moet voor iedereen hetzelfde zijn.

In goed overleg met elkaar zetten wij een op maat gemaakt beheerssysteem op waarbij omschreven is hoe doelstellingen behaald gaan worden. Daarbij is rekening gehouden met het naleven/uitvoeren in de praktijk.

Onze specialisten zullen niet realiseerbare- of conflicterende doelstellingen tijdens het uitvoeren (praktijk) herkennen en direct kenbaar maken. Belevingen van ‘theorie en praktijk verschillen van elkaar’ moeten worden voorkomen.

Wij ondersteunen KAM- en/of HSE-managers door experts te detacheren. Indien gewenste of soms zelfs om noodzakelijke redenen nemen wij uw totale KAM- en/of HSE-management op interim-basis over.

Vooraf zullen wij in overleg met u een tijdsplanning maken voor de duur. Gedurende deze periode zullen wij zorgen dat de gewenste kennis en ervaring ingebed worden in uw organisatie. Conform onze afspraak zullen uw medewerkers uiteindelijk zelf in staat zijn om het geheel te dragen.

Faisel Advies & Training B.V. helpt u graag om dit te realiseren en kan u een compleet KAM/veiligheid ondersteuning bieden waar nodig. Dit kan een individueel persoon of een compleet team zijn. Onze ingezette personen werken pragmatisch waarbij kwaliteit- en milieuplannen niet uit het oog verloren gaan.
Advies voor management
Training voor werknemers
Discrete werkwijze