Faisel Advies & Training in het buitenland

Faisel Advies & Training B.V. heeft sinds haar bestaan de nodige ervaringen opgedaan in het buitenland en met buitenlandse bedrijven. Onze opgedane ervaringen hierbij tonen aan dat onze visie en missie ongewijzigd ook van toepassing zijn voor het buitenland of buitenlandse bedrijven. Onze aanpak voor de genoemde diensten met betrekking tot adviseren, detacheren, coachen en opleiden in het buitenland of voor buitenlandse bedrijven verschillen niet veel met de aanpak in Nederland. Werken in het buitenland of met buitenlandse bedrijven vraagt de nodige vooronderzoek en inleving.

Wij verzorgen graag in overleg uw behoefte in ondersteuning in het buitenland of werken met buitenlandse bedrijven.
QHSE Suriname Faisel

Ervaring Staatsolie Suriname

Door de Italiaanse hoofdaannemer was de eis gesteld om een fulltime HSE-Manager per subcontractor op locatie te hebben bij de bouw van een olieraffinaderij (700 miljoen US Dollar). Faisel Advies & Training BV heeft na het nodige vooronderzoek te hebben uitgevoerd, op locatie gezorgd dat de fulltime HSE-Manager een parttime HSE-Manager mocht zijn. Faisel Advies & Training B.V. heeft deze functie mogen vervullen met een inzet van 1 week per maand op locatie in Suriname voor de duur van 1,5 jaar

Coachen in het verhogen van het veiligheidsniveau en veiligheidsbewustzijn van de medewerkers (petrochemisch niveau) zowel management als medewerkers (werkzaam voor MNO Vervat Suriname) op locatie Staatsolie in Suriname. (nieuwbouw olieraffinaderij 700 miljoen US dollar). Gemiddeld 1 week per 2 maanden op locatie in Suriname.
Staatsolie Suriname
Staatsolie Suriname

Referentie NMO Vervat Suriname

  • QHSE Managerfaisel-2014 MNO Vervat Suriname
  • Publiek bedrijf; 1001-5000 werknemers; Civiele techniek industrie
  • Juli 2012 – December 2013 (1 jaar 6 maanden) Staatsolie