Visie & Missie
Linkedin

Visie

Visie faisel baboeVoor Faisel Advies & Training BV is de mens ons belangrijkste goed wat beschermd moet worden, ongeacht de gevolgen. Wij kunnen ons geen activiteit of werk voorstellen waarbij het leven van een mens op het spel wordt gezet.

In onze visie zijn alle activiteiten in ons dagelijks leven dusdanig te beïnvloeden dat de kans op het verlies afdoende wordt beheerst. Zo’n activiteit of werk mag niet aanvangen voordat alle mogelijke gevaren en potentiële risicofactoren ‘getackeld’ zijn. In een gezonde organisatie worden mensen gezien als familieleden of familie van familieleden. Hierbij staat respectvol met elkaar omgaan centraal.

 

 

 

 

Missie

missie faiselFaisel Advies & Training BV streeft ernaar om al haar klanten te behoeden voor het nemen van onverantwoorde risico’s waarbij mensenlevens in gevaar kunnen komen. Daarnaast streven wij ernaar om onze klanten te behoeden voor alle ellende die zij gaan ervaren wanneer het wel verkeerd afloopt.

De persoonlijk opgedane ervaringen hebben ons gesterkt om hier preventief ver in te gaan. Bij onze samenwerking zijn uw medewerkers immers ook onze medewerkers !