Visie & Missie

Voorkom het nemen van onverantwoorde risico’s.

Faisel Advies & Training B.V. streeft ernaar om al haar klanten te behoeden voor het nemen van onverantwoorde risico’s waarbij mensenlevens in gevaar kunnen komen. Daarnaast streven wij ernaar om onze klanten te behoeden voor alle ellende die zij gaan ervaren wanneer het wel verkeerd afloopt. Voor ons is de mens ons belangrijkste goed wat beschermd moet worden, ongeacht de gevolgen. Wij kunnen ons geen activiteit of werk voorstellen waarbij het leven van een mens op het spel wordt gezet.

Visie

In een gezonde organisatie worden mensen gezien als familieleden of familie van familieleden. Hierbij staat respectvol met elkaar omgaan centraal.
In onze visie zijn alle activiteiten in ons dagelijks leven dusdanig te beïnvloeden dat de kans op het verlies afdoende wordt beheerst. Zo’n activiteit of werk mag niet aanvangen voordat alle mogelijke gevaren en potentiële risicofactoren ‘getackeld’ zijn.

Missie

De persoonlijk opgedane ervaringen hebben ons gesterkt om hier preventief ver in te gaan. Bij onze samenwerking zijn uw medewerkers immers ook onze medewerkers !
Wij streven ernaar om al onze klanten te behoeden voor het nemen van onverantwoorde risico’s waarbij mensenlevens in gevaar kunnen komen. Daarnaast streven wij ernaar om onze klanten te behoeden voor alle ellende die zij gaan ervaren wanneer het wel verkeerd afloopt.

"Alles op zijn tijd"

-Faisel Baboe

Faisel Baboe